2020-07-03 07:52:13• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Küzdelmes nap áll ön előtt, és ez megviseli az idegeit

Napi horoszkóp július 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Számos apró munkát kell elvégezni az otthonában, kívül és belül egyaránt. Ha segítsége is lesz, fektessen nagyobb hangsúlyt az egyértelmű kommunikációra, hiszen senki sem gondolatolvasó.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold a Nyilasban jár. Anyagi helyzete nem a vágyainak megfelelően alakult, mert a többletjövedelem, amire számított, még nem folyt be. Nem ártana felülvizsgálni kiadásait, még a nyaralás előtt.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ezen a napon anyagi helyzete váratlanul pozitív fordulatot vehet. Talán megkeresik egy új munkaajánlattal, vagy más módon segítenek a csillagok. Valami, vagy valaki jó ötletet adhat, figyeljen a sugallatokra!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Küzdelmes nap áll ön előtt, és ez megviseli az idegeit. Ön mindig a harmóniára, a kompromisszumokra törekszik, pedig ezt néha csak harc árán lehet megszerezni. Az nem megoldás, hogy minden nehézséget magára vállal.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Tele van tettvággyal, lendülettel, végre elemében érezheti magát a munkahelyén. Ha önálló vállalkozásban töri a fejét, azzal azonban még jobb volna kicsit várnia. Mérlegeljen, figyeljen, mielőtt döntő lépést tesz.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Lehet, hogy ma egy munkatársa megbántja, vagy megrövidíti valamiben. Mégsem valószínű, hogy szándékosan tette. Mielőtt beolvasna neki, próbáljon meg értelmesen tárgyalni vele. Többre megy így, mintha ellenségévé teszi!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Egy hirtelen lehetőség kedvező helyzetbe hozhatja. A kérdés csupán az, hogy képes-e meglátni, lecsapni rá, és élni vele. Ehhez nagyon jó reflexekre lesz szüksége. Ilyen alkalom nem adódik minden nap. Nyissa ki a szemét!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A pletykálkodással ma saját magának többet árthat, mint akiről az információt terjeszti. A hallottak ugyanis hamisnak bizonyulhatnak, de mindenképpen rossz fényt vethetnek éppen önre. Vésse eszébe a régi mondást: hallgatni arany!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold az ön jegyében van. Végre változás áll be a mai napon az életébe, elsősorban párkapcsolati téren, vagy a nyilvánosságot illetően. Azt azonban csak a jövő dönti el, hogy ez jó-e vagy rossz.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Egy kellemetlen főnöki beszélgetés szomoríthatja ma el a kedvét. Talán más pozícióba helyeznék, vagy egyéb, nem épp ínyére való változás szegheti kedvét. Kár keseregnie, a változás előnyére is fordítható.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Valamelyik családtagjával akaszthatja össze a bajuszát a mai napon. Talán bal lábbal keltek fel, mert oka nincs is igazán a veszekedésnek. Estére már enyhülhet a hangulat.


Halak: II. 19. - III. 20.

Valamilyen fontos dolog elkerülhette a figyelmét a munkájával kapcsolatban, mert ma megtörténhet, hogy számonkérés áldozata lesz. Ahelyett, hogy azonnal harapna, jobban teszi, ha elfogadja a kritikát, mert nem teljesen alaptalan.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: